Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Varga Zoltán vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm Önt/Önöket!Varga Zoltán vagyok,29 éves budapesti lakos. Vidéken nőttem fel,ott is tanultam.Mindenem ami van, azért nekem kellett harcolni, két kézzel megdolgozni, így tudom mi az alázat, áldozat......Már gyermekkorom óta vonzott a magasság, és a mélység :) Így egyértelműen a nyílászáró beépítés lett a hobbim, és az életem is!Amennyiben Ön nyílászáró csere előtt áll, vagy csak nagyon meleg van a szobában-életterében a ragyogó napsütés miatt, esetleg az irodáját szeretné intimebbé,de egyben szebbé tenni egy szalagfüggönnyel, akkor keressen fel :)Akár tanácsadás, akár az elképzelések feszegetése a cél,Mi minden téren nyitottak vagyunk :)Tehát részletezve egy kicsit :-homlokzati nyílászáró,-beltéri ajtó,-toló ajtó,-árnyékolástechnika minden apróléka (roló,roletta, redőny, napellenző,zsalugáter, reluxa, szalagfüggöny stb.)-motorizálás már meglévő kivitel esetén,-garázskapuk,-helyreállítás bontási munkák után....-és még sorolhatnám :)Köszönöm hogy elolvasta, további információ esetén állunk rendelkezésére.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (4)
Ezermester, Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Ajtó, zárjavítás, Ablakcsere, üvegezés, erkély
Teherszállítás
Teherszállítás (1)
Lomtalanítás
Számítógép szerviz
Számítógép szerviz (3)
Számítógépek, laptopok javítása, Vírus eltávolítása, Internetbeállítás, Wi-Fi

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Festés, gipszkartonozás, tapétázás  megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Varga Zoltán.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Festés, gipszkartonozás, tapétázás  terén. Varga Zoltán egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Varga Zoltán ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Festés, gipszkartonozás, tapétázás  szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu