Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Zoltán vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Több mint 10 éve foglalkozunk villamossági kivitelezéssel. A sok év és a tapasztalatok megtanítottak minket arra, hogy a gyors, precíz munkavégzés és a magas színvonalú szaktudás a mérvadó ebben a szakmában.Igyekszem maximálisan teljesíteni a megbízóim igényeit és törekszem a tökéletességre.A munkáinkra szerelési garanciát vállalunk!A vonatkozó érintésvédelmi előírásokat és szabályzatokat minden körülmények között betartjuk és alkalmazzuk.Vállalkozásunk fő profilja a villamos kivitelezés, és ehhez kapcsolódó hibaelhárítás, de emellett más irányzatokkal is foglalkozunk.Erről részletesebb leírást a menüpontokban talál!Magamon kívül, minden egyes típusú munkakörre szakképzett, kiváló mesterembereket alkalmazok, akik nem csak gyorsan, hanem precízen végzik a munkájukat.A munka felmérése után, rövid idő alatt elkészítünk a megrendelő számára egy árajánlatot.Ha az ajánlat megfelel, a lehető leghamarabb nekilátunk a munkálatoknak.A kivitelezésen kívül egyedi igény szerint akár teljeskörű ügyintézést is vállalunk.Az ügyfeleim, akik eddig megtiszteltek bizalmukkal, kiváló minőségű és precíz kivitelezést kaptak.Legyen ön is elégedett ügyfelünk!Hívjon bizalommal!

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (2)
Villanyszerelő, Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Miskolc városában? Itt van, mondjuk Zoltán.

Ő egy szakember, aki Miskolc és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Zoltán egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Zoltán ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu