Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Attila vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Villanyszerelő vállalkozásunk - E-On regisztrált minősítéssel, plombabontási engedéllyel - vállal Pápán és 50 km-es vonzáskörzetében teljes körű villanyszerelést. Tevékenységünk dióhéjban: - új mérőhelyek kialakítása- mérőhelyek felújítása- teljesítménybővítés teljeskörű E-On ügyintézése- H tarifa ügyintézése- családi házak, lakások villanyhálózatának felújítása, bővítése, vezetékek cseréje- új építésű házak, lakások teljes villamossági kivitelezése- gázkazánok villamos hálózatának kiépítése, EPH kialakítás- érintésvédelmi relé (FI relé) utólagos beépítése- biztosítékok, biztosíték táblák cseréje- elektromos tűzhelyek, indukciós főzőlapok áramköreinek kialakítása, bekötése- létesítmények üzemeltetése

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Villanyszerelő

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Pápa városában? Itt van, mondjuk Attila.

Ő egy szakember, aki Pápa és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Attila egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Attila ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot