Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Lili Adél vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Közgazdásznak tanulok, így közel áll hozzám a matematika és számvitel világa, korrepetálást is vállalok. Kiváló fogalmazási- és íráskészséggel rendelkezem. Többféleképpen is szeretem kifejezni kreativitásom: blogolok és verseket is írok.Gyorsan dolgozok, a határidők betartása nem jelent gondot, nem szeretek halogatni.Angol és olasz nyelven középfokon beszélek.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Festés, gipszkartonozás, tapétázás 
Takarítás, házi- és ház körüli munkák
Takarítás, házi- és ház körüli munkák (8)
Takarítás, Ablaktisztítás, Varrónő, ruhajavítás, Ételkészítés, Házvezetőnő, mosás, vasalás, Háziállat gondozása, állatorvos, Kertész, Gyermekfelügyelet, babysitter
Virtuális asszisztens
Virtuális asszisztens (7)
Szövegírás, szövegszerkesztés, Internetes kutatás, adatgyűjtés, Irodai munka (Excel, Word stb.), Prezentáció készítése, Hirdetésfeladás, Online marketing, keresőoptimalizálás, Facebook, Instagram, Telemarketing
Rendezvények és promóciók
Rendezvények és promóciók (3)
Reklámanyagok terjesztése, Próbavásárlás, Hostess
Üzleti szolgáltatások
Üzleti szolgáltatások (1)
Fordítás, tolmácsolás
Korrepetálás és oktatás
Korrepetálás és oktatás (3)
Angol nyelv, Egyetemistáknak, Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Nagykáta városában? Itt van, mondjuk Lili Adél.

Ő egy szakember, aki Nagykáta és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Lili Adél egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Lili Adél ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5

Megkaptam a szöveget, köszönöm. Szerintem jó! Köszönöm szépen!

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2020 március 3

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu