Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, István vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra
A Felhasználó törölte profiloldalát – április 13, 10:04.

Bemutatkozás

Fő tevékenységem lakóházak, irodák, üzlethelyiségek felújítása, korszerűsítése, ezen felül, napelem rendszerek értékesítése.Kaposváron és kb. 25 km-es vonzáskörzetében dolgozunk.13 éve dolgozom az építőiparban, főként családi házak tervezésével, értékesítésével foglalkoztam.Ez idő alatt a kivitelezésben is szerteágazó tudást, tapasztalatot szereztem. Megbízható, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal és alvállalkozókkal dolgozom együtt.Kőműves, gipszkarton, víz-gáz, villany, burkoló, festő munkákra vállalunk megbízást.Teljeskörű generál kivitelezésben végezzük munkánkat, bontástól az átadásig.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk István.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. István egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be István ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu