Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Ildiko vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm! Megérkezett a tavasz és ezzel együtt a házkörüli teendők,munkák 😕de nincs rá ideje vagy türelme🤔?Segítségre van szüksége az otthona rendben tartásához akkor hìvjon minket bizalommal és bízza ránk, egy fiatalos tapasztalt,megbìzható házaspár segìtségével gyorsan és kedvező áron széppé varázsoljuk otthonát.😊 -Amit kìnálunk: -KÜLTÉRI: - Kerttìsztitás-Kertápolás- Metszés-Ültetés-Telepìtés-Fűnyìrás-Fűkaszálás-Rotációs kapálás-Kerìtés festés-Térkő tìsztìtás-Terasz tìsztìtás-Hegesztés-Kisebb felújítási munkálatok. BELTÉRI: -Ház,lakás vagy iroda napi,heti vagy nagytakarìtása - Ablak tìsztìtás - Szönyegtìsztìtás - Kisebb felújítási munkálatok.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Festés, gipszkartonozás, tapétázás  megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Ildiko.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Festés, gipszkartonozás, tapétázás  terén. Ildiko egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Ildiko ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Festés, gipszkartonozás, tapétázás  szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu