Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, András Arnold vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Madaras András Arnold vagyok, víz-központi, fűtés és csőhálózat szerelő. Szakképesítésemet 2004-ben szereztem Budapesten, majd ott is helyezkedtem el, ahol 4 évet dolgoztam. Tapasztalataim bővítése miatt kimentem külföldre ahol 11 évet töltöttem. Belgium, Németország és Hollandia. Külföldön rengeteg tapasztalatot szereztem iskolák, kórházak, szállodák és egyéb épületek kivitelezésében. 2020-ban úgy döntöttem saját vállalkozást nyitok Magyarországon.Vállalom családi házak, lakások, épületek vízvezeték, fűtés és egyéb csőhálózat szerelését, csatornaszerelési munkáit.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Kapuvár városában? Itt van, mondjuk András Arnold.

Ő egy szakember, aki Kapuvár és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. András Arnold egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be András Arnold ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu