Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Zoltán vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Villanyszerelői képesítésem 2008-ban szereztem. Folyamatosan képzem magam, a műszaki fejlődést követem. Továbbképzésekre járok, szakkönyveket olvasok hogy naprakészen tartsam a tudásom. A villamos hálózaton hibajavítást, felújítást vállalok. Vállalom elektromos készülékek garanciális bekötését.2020-ban Érintésvédelmi felülvizsgálói szakképesítést szereztem. Szabványossági felülvizsgálatokkal tudom segíteni a Tisztelt Megrendelőt! Ide tartozik a gázkazánokhoz szükséges EPH jegyzőkönyvek kiállítása is. Villamos hálózatának állapotát fel tudom mérni szemrevételezéses módszerrel és műszeres mérésekkel is. 2021-ben Elektronikus vagyonvédelmi rendszerszerelő (RIASZTÓS) képesítést szereztem. Felelősség biztosítással és rendőrségi engedéllyel rendelkezem a riasztó szereléshez. Megfigyelő, beléptető, kapunyitó rendszerek telepítését vállalom Budapesten és vonzáskörzetében.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Zoltán.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Zoltán egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Zoltán ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu