Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Dmitrii vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

DAVASZKO KFTПредлагаем огромнейший спектр работ в свере строительства.Изготовление Галерей: деревянных, металлических.Натяжные потолки.Гипсокартон, Армстронг.Сантехника любого вида.Керамическая плитка.Тротуарная плитка.Электрика.Малярные работы.Ламинат, обои.Установка бойлера, туалета, умывальника и тд и тп.Демонтажные работы.Ремонты под ключ Дома, Квартиры, Офисы.И многое другое.Так есть услуга муж на час, поменять кран, повесить люстру и тд и тп.За более дельной информацией обращайтесь по телефону+36707421766 или z341215.5@gmail.com

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (15)
Ezermester, Generálkivitelező, Vízvezetékszerelő, Villanyszerelő, Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Kőműves, Bútorszerelés, bútorfelújítás, Ajtó, zárjavítás, Ablakcsere, üvegezés, erkély, Tetőfedés, homlokzati munkák, Fűtés, vízellátás, szennyvíz, Homlokzati- és belső hőszigetelés, Hegesztő munkák, Építkezés, Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Будапешт városában? Itt van, mondjuk Dmitrii.

Ő egy szakember, aki Будапешт és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Dmitrii egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Dmitrii ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu