Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Endrėsz vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözöllek, Andor vagyok, 36-ik évemet taposom. Az eddigi munkáim során leginkább emberekkel foglalkoztam, pár éve lépet be a digitális munkavégzés is (dolgoztam online marketing szakemberként is, képszerkesztés, videóvágás közepes szinten a birtokomban van, éppúgy mint a szövegkreálás. Volt, hogy egy 15 fős csapatot irányítottam, volt amikor engem irányítottak. A motorozás nagy hobbim, szóval magabiztosan, gyorsan tudok egyik pontból a másikba haladni, akár csomaggal, akár utassal. A gépkocsivezetés nemrég vált a másik kedvencemmé. Itt is magabiztosan vezetem az épp aktuális autót. Dolgozzunk együtt, ismerjük meg egymást!Várom a megbízásod!Andor

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Győr városában? Itt van, mondjuk Endrėsz.

Ő egy szakember, aki Győr és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Endrėsz egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Endrėsz ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek