Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Bori vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Vidéken élő 37 éves nő vagyok, gépkocsival rendelkezem, férjemmel úgy gondoltuk, hogy szívesen dolgoznánk rugalmasan és sokrétűen. Életem során sok feladatot megoldottam már az élet számos területén, tavaly költöztünk haza külföldről. Angolul beszélek, szeretem a gyerekeket, állatokat. Gimnáziumi érettségim van, és a kereskedelemben sokáig dolgoztam, azt megelőzően pedig a szociális szférában. Szolgáltatásaim amiket szívesen elvállalok: futárszolgálat, gyermekfelügyelet, háztartási munkák, bevásárlás, mosás, vasalás, gyermekfelügyelet. Mivel rugalmasan tudok dolgozni, ezért bárhol az országban vállalok feladatokat megegyezés szerint, külföldre is! Nyitott személyiség vagyok, szeretek megismerni új embereket :)

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Egyházaskozár városában? Itt van, mondjuk Bori.

Ő egy szakember, aki Egyházaskozár és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Bori egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Bori ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek