Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Ferenc vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

20 éve dolgozom víz- és fűtésszerlőként, főleg a Dél-Dunántúlon, de rendszeresen utazunk munka miatt Budapestre is. Kiegészítő tevékenységként bútort is szállítunk, szerelünk.Saját eszközökkel, járműparkkal rendelkezem, és csak jó minőségű, garanciával rendelkező anyagokkal dolgozom. Nem probléma, ha nincsen kőműves, festő, vagy parkettás, amit kibontunk, és szükséges, helyreállítjuk! Kis csapatban dolgozunk, szükség esetén a munkához megfelelő számú kiegészítő segítségget szervezünk. Széles ismerettséggel rendelkezem más munkterületek képviselőihez is.Nincs kis munka, vagy nagy munka, munka van, amit meg kell csinálni! A határid pedig határidő! ;)Készítettek velem egy videót is: https://qjob.hu/blog/articles/nemes-ferenc-v-zvezet-k-s-f-t-sszerel

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (5)
Generálkivitelező, Vízvezetékszerelő, Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Bútorszerelés, bútorfelújítás, Fűtés, vízellátás, szennyvíz
Teherszállítás
Teherszállítás (2)
Költöztetés, bútorszállítás, tehertaxi, Nemzetközi szállítások

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Pécs városában? Itt van, mondjuk Ferenc.

Ő egy szakember, aki Pécs és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Ferenc egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Ferenc ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5

Feri nem ijedt meg a kihívásoktól, minőségi, igényes munkát végzett egy kihívásokkal teli, több mint 100 éves épületben is. Átlátta ezt a tényleg komplex feladatot, és ha szorított az idő, nem várt a kőművesre, segédmunkásra, megoldotta helyettük a feladatot. Csak olyan berendezéseket szállított, amik feltétlenül szükségesek voltak, spórolt a pénzzel. Akkor volt ott, amikor megbeszéltük, és akkor lett készen a munkával, amire vállalta. Emberileg is a toppon van. ;) Nagyon ajánlom őt és csapatát, nélküle a pécsi vegetáriánus Mandala Étterem nem készült volna el! :) Köszönjük!

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2019 december 19

Hasonló szakemberek