Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Kristóf vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Műszaki ref.: EET végzettséggel, műszaki kereskedelmi cégnél dolgozom. Villanyszerelést csak hobbi szinten űzöm, ezért teljesen önállóan nem vállalok villanyszerelési munkát, de egy szakmabeli / szakember mellett segítőnek nagyon megfelelek, ebben több hónap gyakorlatot is szereztem már korábban (vésés, csövezés, csatornázás, kábelhúzás, szerelvényezés, stb.).Intelligens, okosotthon rendszerek is szóba jöhetnek.PC ref.: számítógép-összeszerelésben több év tapasztalattal rendelkezem, 10-20 gépen túl vagyok már. Igényes vagyok a munkámra, külső és belső esztétika is szempont nálam. Naprakészen tartom magam a témában, így még amiben segíteni tudok, a megfelelő konfiguráció összeállítása, akár beszerzése, összeszerelése. Ha van igény rá, akár oktató jelleggel is végezhetünk közös összeszerelést. Alapszintű windows- / szoftverkezelésben is tudok segíteni, oktatni (ms office, vegas, adobe professional)Fuvar ref.: 4 éve rendelkezem B kategóriás jogsival, kb. 110 ezer km van a hátam mögött. Kombival járok, így pakolásban, szállításokban tudok segíteni. Fordítás ref.: munkámból adódóan német nyelv használata szinte mindennapos, bár többnyire e-mailezés, ill. német és angol nyelvű katalógusok magyarítását végzem. Az angolt inkább társalgási szinten űzöm magabiztosan középfokon, a németet pedig inkább írásban. Ezen kívül applikációk, játékszoftverek fordításában vettem részt.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (2)
Vásárlás, szállítás, Csomagküldés (egyéb csomagkézbesítés)
Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Villanyszerelő
Számítógép szerviz
Számítógép szerviz (3)
Alkatrészek javítása, cseréje, Tanácsadás és képzés, Egyéb
Üzleti szolgáltatások
Üzleti szolgáltatások (1)
Fordítás, tolmácsolás

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Festés, gipszkartonozás, tapétázás  megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Kristóf.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Festés, gipszkartonozás, tapétázás  terén. Kristóf egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Kristóf ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Festés, gipszkartonozás, tapétázás  szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu