Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Adrián vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm!Amennyiben egy megbízható, munkájára igényes melegburkolót keres kérem jelentkezzen nálam. Rengeteg referenciával rendelkezek amit e-mailben át is tudok küldeni.Melegburkolással foglalkozunk amelyek a következők:-új parketta lerakására (igény esetén csiszolással, felület kezeléssel)-régi parketta csiszolása, lakkozása ( szükség esetén újra rakása a nyikorgások ellen)-aljzat kiegyenlítése-pvc burkolatok lerakása-Linóleum burkolatok lerakása-laminált padló lerakása-vinyl padló lerakásaAmennyiben felkeltettem érdeklődését kérem keressen meg az alábbi telefonszámon 06-20-330-2454

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (1)
Parkettázás, hidegburkolás, melegburkolás

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Festés, gipszkartonozás, tapétázás  megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Adrián .

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Festés, gipszkartonozás, tapétázás  terén. Adrián egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Adrián ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Festés, gipszkartonozás, tapétázás  szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu