Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Vanessza vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

SMM-Social Media Marketing- Minden vállalkozás fellendítő pillárje.Facebook, Instagramm oldalakat, vállalkozói profilok kezelését vállalom, egyedi képek megszerkesztésével. Arculat, logó tervezés.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Velence városában? Itt van, mondjuk Vanessza.

Ő egy szakember, aki Velence és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Vanessza egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Vanessza ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 1
Udvariasság: 1
Pontosság: 1
Hozzáállás: 1
Róbert

Róbert K.

Nincs teljesítve
2019 december 19

bejelentkezett és nem jelzett vissza amikor kiválasztottam. Felefont nem veszi fel.

Értékelés átlaga: 1
Udvariasság: 1
Pontosság: 1
Hozzáállás: 1
2019 december 19