Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Tamás vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Kedves Látogatók!Veletek is előfordult már, hogy valami tönkre ment az otthonotokban és kisebb munkára nem találtatok szakembert, férjetek vagy párotok nem ért rá/nem értett hozzá? Új vállalkozást indítottam olyan kisebb, ház körüli tevékenységekre (anyagbeszerzéssel), melyre a nagy vállalkozóknak nincsen kapacitása: kisebb festés, mázolás, tapétázás, zár-, szaniter csere, hidegburkolat javítás, laminált parkettázás, bútor szerelés, kapcsoló vagy konnektor csere, kisebb kerti munkák, ereszcsatorna tisztítás, illetve az épület állagmegóvását elősegítő feladatok. Szigetszentmiklóson INGYENES kiszállással! Érdeklődni privát üzenetben vagy a 06-30/179-7315 telefonszámon tudtok, vagy keresetek a facebookon a https://www.facebook.com/hazlakaskarbantarto/

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (7)
Ezermester, Vízvezetékszerelő, Villanyszerelő, Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Bútorszerelés, bútorfelújítás, Ajtó, zárjavítás, Homlokzati- és belső hőszigetelés

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Szigetszentmiklós városában? Itt van, mondjuk Tamás.

Ő egy szakember, aki Szigetszentmiklós és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Tamás egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Tamás ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu