Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, yokan vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Érettségivel, alap szintű angol nyelvtudással takarítást, kerékpáros futár, irodai munkát, kreatív tevékenységet, kerti munkát vallalok.Jelenleg társasházat takarítok de van irodai adatfeldolgozó és konyhai, bolti tapasztalatom is. Hobbim a kerékpározás(11 éve csak kerékpárral közlekedem) tetoválás, kertészkedés és szeretek kreatívkodni. Ha agyatlan, sznob, zombi alkalmazottat keres, az nem én vagyok, úgyhogy lapozhat is tovább. Minimum nettó 1000 ft órabért kérek. De ennél többnek még örülnék is mert hitelt és számlát is fizetek és még élni is szeretnék. Nem dohányzom, nem iszok és nem használok egyéb drogokat sem.. Szegeden belül tudok munkát vállalni.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Szeged városában? Itt van, mondjuk yokan.

Ő egy szakember, aki Szeged és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. yokan egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be yokan ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu