Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Roland vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
LinkedIn
hozzárendelt
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Szép jó napot!Teljeskörű kivitelezéssel foglalkozok!Munkáimra igényes vagyok!Megbízható és pontos!Kifizetés mindig minden esetben a megbeszélt muka kivitelezése után történik!Nincs előre meg előleg kérés!Szakmák: Száraz építő Szobafestő mázoló,,tapétázó Kőműves Hideg,meleg burkoló HeggesztőA munkáim az fb oldalán megtalálhatóak persze csak egy része!Több elérhetőségem is van!Bármi kérdés van szívesen válaszolok!Köszönöm a bizalmat!U.i,: Oszkó Roland

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (9)
Vízvezetékszerelő, Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Parkettázás, hidegburkolás, melegburkolás, Kőműves, Ablakcsere, üvegezés, erkély, Tetőfedés, homlokzati munkák, Fűtés, vízellátás, szennyvíz, Homlokzati- és belső hőszigetelés, Hegesztő munkák

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Hort városában? Itt van, mondjuk Roland.

Ő egy szakember, aki Hort és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Roland egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Roland ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu