Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Géza vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
LinkedIn
hozzárendelt
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Informatikai szolgáltatások Budapesten és Pest megyében, kiszállással isKeressen bizalommal, ha számlaképes, 20 éve szoftverfejlesztéssel foglalkozó szakember segítségére van szüksége az alábbi területeken:- Számítógép bővítése, felújítása, új összerakása, fizikai tisztítása, hibás alkatrész felkutatása és cseréje;- Operációs rendszer (Windows), Microsoft Office és egyéb felhasználói programok telepítése és igényeknek megfelelő beállítása (akár telepítés nélkül is);- Vírus- és egyéb kártevő programok felkutatása és eltávolítása;- BIOS frissítés- Rendszergazdai feladatok ellátása, ha az nem igényel folyamatos helyszíni jelenlétet, vagy távsegítséggel megoldható- Honlapok készítése, domain név (intenetes cím) regisztráció és tárhely teljes körű ügyintézésselAlanyi mentes vállalkozóként szaktanácsadási és szakértői segítségemet Általános forgalmi adó NEM terheli!Társalgási és szakmai angol nyelvtudással, kiszálláshoz és szolgáltatásaimmal összefüggő termékek beszerzéséhez, kiszállításához szükséges saját gépjárművel és természetesen jogosítvánnyal rendelkezem.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (6)
Autós futár, Vásárlás, szállítás, Expressz futár, Élelmiszer-kiszállítás, Sofőrszolgálat, Csomagküldés (egyéb csomagkézbesítés)
Virtuális asszisztens
Virtuális asszisztens (4)
Szövegírás, szövegszerkesztés, Internetes kutatás, adatgyűjtés, Irodai munka (Excel, Word stb.), Hirdetésfeladás
Számítógép szerviz
Számítógép szerviz (9)
Számítógépek, laptopok javítása, Windows, Linux telepítése, Vírus eltávolítása, Internetbeállítás, Wi-Fi, Alkatrészek javítása, cseréje, Adatmentés, Szkennerek, nyomtatók üzembe helyezése, szervizelése, Tanácsadás és képzés, Egyéb
Rendezvények és promóciók
Rendezvények és promóciók (1)
Próbavásárlás
Webfejlesztés
Webfejlesztés (3)
Honlapkészítés, Honlapkarbantartás, Egyéb
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása
Műszaki cikkek üzembe helyezése és javítása (2)
Okos eszközök, tabletek, telefonok, órák, Okos otthon és automatizálás
Üzleti szolgáltatások
Üzleti szolgáltatások (1)
Fordítás, tolmácsolás

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Érd városában? Itt van, mondjuk Géza.

Ő egy szakember, aki Érd és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. Géza egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Géza ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu