Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, András vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Facebook
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Fő tevékenységi kör:Gipszkartonozás- Oldalfal és mennyezeti szerkezet építés (fa, fém)- Válaszfalak létesítése profilból- általunk elkészített szerkezetek burkolásaParkettázás- Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk- Parketta típusok:* Hagyományos csaphornyos parketta.* Lamellaparketta.* Mozaikparketta.* Szalagparketta.* Intarzia parketta.* Ipari parketta.Külső-, Belső- szigetelés- Nikecel- Kőzet gyapotSzakképesítés által még végezhető tevékenységeink:Hideg Burkolás- Kerámia burkolat- Porcelán burkolat

A következő kategóriákban vállal feladatot

Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (5)
Festés, gipszkartonozás, tapétázás , Parkettázás, hidegburkolás, melegburkolás, Ablakcsere, üvegezés, erkély, Homlokzati- és belső hőszigetelés, Biztonsági rendszerek
Design
Design (1)
Arculattervezés, logók, névjegykártyák
Üzleti szolgáltatások
Üzleti szolgáltatások (1)
Ingatlan ügyintézés

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Építkezés és felújítás megbízást Szabadbattyán városában? Itt van, mondjuk András.

Ő egy szakember, aki Szabadbattyán és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Építkezés és felújítás terén. András egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be András ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Építkezés és felújítás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu