Ajtók burkolása panelekkel Budapest

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Ajtók burkolása panelekkel
 • Ajtók burkolása panelekkel Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 10 000 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 3

Átlagos óradíja
2500 Ft
Bemutatkozás

20 éve dolgozom víz- és fűtésszerlőként, főleg a Dél-Dunántúlon, de rendszeresen utazunk munka miatt Budapestre is. Kiegészítő tevékenységként bútort is szállítunk, szerelünk.Saját eszközökkel, járműparkkal rendelkezem, és csak jó minőségű, garanciával rendelkező anyagokkal dolgozom. Nem probléma, ha nincsen kőműves, festő, vagy parkettás, amit kibontunk, és szükséges, helyreállítjuk! Kis csapatban dolgozunk, szükség esetén a munkához megfelelő számú kiegészítő segítségget szervezünk. Széles ismerettséggel rendelkezem más munkterületek képviselőihez is.Nincs kis munka, vagy nagy munka, munka van, amit meg kell csinálni! A határid pedig határidő! ;)Készítettek velem egy videót is: https://qjob.hu/blog/articles/nemes-ferenc-v-zvezet-k-s-f-t-sszerel

Értékelés átlaga: 5

Lajos D.

2020 március 19

Feri nem ijedt meg a kihívásoktól, minőségi, igényes munkát végzett egy kihívásokkal teli, több mint 100 éves épületben is. Átlátta ezt a tényleg komplex feladatot, és ha szorított az idő, nem várt a kőművesre, segédmunkásra, megoldotta helyettük a feladatot. Csak olyan berendezéseket szállított, amik feltétlenül szükségesek voltak, spórolt a pénzzel. Akkor volt ott, amikor megbeszéltük, és akkor lett készen a munkával, amire vállalta. Emberileg is a toppon van. ;) Nagyon ajánlom őt és csapatát, nélküle a pécsi vegetáriánus Mandala Étterem nem készült volna el! :) Köszönjük!

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság:
5
Pontosság:
5
Hozzáállás:
5
2020 március 19

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 10 000 profi várja megrendelésedet!

Ha azt akarja, hogy az ajtók műanyag lapokkal történő burkolását minőségi módon végezzék el, akkor rendelje meg a szolgáltatást minősített specialistától a Qjob-on. A tapasztalt specialisták a külső és belső ajtók javításának és kialakításának teljes spektrumában rendelkeznek rutinnal. A Budapesti specialisták megengedhető árakon dolgoznak . Szükség esetén a specialisták elvégzik alkóvok kialakítását és egyéb építészeti munkákat, például a régi ajtók leszerelését és az új ajtó beállítását.

A szolgáltatás árát egyeztesse korábban az Ön által kiválasztott szakemberrel. A Qjob emberei nagy tapasztalattal rendelkeznek a burkolási munkák területén ezért az Ön elvárásainak tökéletesen megfelelő kialakítást tudnak biztosítani. A tapasztalt specialisták felelősen részt vesznek a szakipari anyagok kiválasztásában az ajtók burkolásához annak biztosítására, hogy a konstrukció ne csak előnyös külső megjelenéssel rendelkezzen, hanem tartós is legyen.

Ajtószárnyak különböző anyagokkal történő burkolása

Ha azt szeretné, hogy fém ajtója (vas vagy acél ) standard megjelenéssel rendelkezzen , akkor rendeljen egyedi dekoratív burkolatot a Qjob szakembereitől.

Az egyik legegyszerűbb hőszigetelési módszer mellyel a régi vagy az újonnan felszerelt ajtó tartósságát meg lehet növelni a speciális szakipari anyagok használata. A kvalifikált specialisták gyorsan elvégzik a régi ajtót cseréjét a bútorok, illetve a dekoratív ajtó elemek sérülésének elkerülése mellett. A tapasztalt specialisták áttekintik valamennyi burkolóanyag változatot és kiválasztják a legmegfelelőbb anyagot az Ön bel- és kültéri ajtójának burkolatához.

Burkolóanyagként az alábbiakat használják:

 • MDF lapok (esetleg lakkozott kivitelben )
 • Gipszkarton
 • Folyékony tapéta
 • Műbőr
 • Fotótapéta és laminát
 • Műanyag dugók és panelek

A burkolat típusa az ajtó anyagától függ. A fém (vas és acél ) szerkezetű ajtókat a legjobb dekoratív burkolattal ellátott MDF-lapokkal, műbőrrel, gipszkartonnal vagy műanyag lapokkal burkolni. További változatokat használ a szakember a lakótér dekoratív burkolataihoz. A gipszkarton nemcsak az ajtószárny burkolására alkalmas, hanem a régi falak egyenetlenségeinek megszüntetésére és alkóvok és falmélyedések kialakítására is.

A műanyagok burkolásra történő használata egy sor előnnyel jár:

 • Kémiai hatásoknak történő ellenállás
 • Nagyfokú nedvességállóság
 • Elszíneződésnek való ellenállás
 • Mechanikai sérüléseknek és hőmérsékletingadozásoknak való ellenállás

Az ajtók műanyag lapokkal történő burkolása az egyik legegyszerűbb és anyagilag megengedhető módszer a fém ajtószárnyak dekorálására. A műanyaglapok széles szín- és felületi struktúra választékot kínálnak. Népszerűek a kő és fa hatású panelek, de bármilyen egyéb, a belső térhez harmonizáló változat is beszerezhető

Fa ajtószárnyak burkolásának leírása

A műanyaglappal történő burkolás, valamint a laminált burkolat kialakítása beltéri ajtók esetén utánozhatja a természetes fát, de nagy fokban ellenáll az öregedésnek, a mechanikai sérüléseknek és a különböző negatív környezeti hatásoknak.

A magasan kvalifikált szakemberek az ajtó burkolását az alábbi sorrendben hajtják végre:

 • A régi burkolat eltávolítása
 • Ajtómélyedés szerelése
 • Ajtótartozékok szerelése
 • Az ajtó hőszigetelése
 • Műanyag szegőlécek felhelyezése
 • Szerelvények cseréje, zár beszerelése

A műanyagok használatával a profi szerelők eredeti megjelenést tudnak kialakítani, javítva a lakás küllemét. A munkákra a Qjob.hu szakemberkereső mesterei alacsonyabb árakat számítanak fel, mint a nagy cégek Budapesten.

Mitől függ az ajtóburkolás ára?

A magánvállalkozó szakemberek által végzett burkolási munka olcsó, mivel a szakemberek alvállalkozók nélkül dolgoznak. A Qjob.hu szakemberkeresőn gyorsan talál magasan kvalifikált szakembereket, akik bejárati ajtók hibáival foglalkoznak Budapest tetszőleges pontján.

Az ajtó műanyaggal történő burkolásának ára különböző tényezőktől függ:

 • Az ajtószárny területe
 • A régi burkolóanyag eltávolításának bonyolultsága
 • Az új burkolat ára
 • A kötőelemek mennyisége
 • Kiegészítő munkák szükségessége

A magasan kvalifikált szakemberek magas minőségi színvonalon és olcsón végzik a műanyag burkolat kialakítását. Az iránymutató árak a mesterek árlistáiban találhatók – tanulmányozza ezeket, hogy tájékozódjon az átlagárakról, majd készítsen költségvetést.

Hogyan válasszon szakembert szakipari munkák végzéséhez?

A Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált hozzáértő Budapesti mesterek között vannak olyanok, akik ajtók műanyag burkolásra szakosodtak, ezért gyorsan talál majd olyan szakértőt, akinek az árait elfogadhatónak fogja tartani.

A rátermett szakemberek kiválasztása során tisztázza az alábbi részleteket:

 • Hajlandó-e a mester a munka volumenének felmérése céljából kiutazni Önhöz
 • Hajlandó-e a szakember megbeszélni az árakat és a határidőket
 • Ad-e garanciát az elvégzett munkákra

A Qjob.hu szakember kereső szakembereinek profiljában megtalálhatja korábbi projektjeik fényképeit és a szakmai rangsorokat. A kivitelező kiválasztása céljából olvassa el korábbi ügyfeleik véleményét műanyag burkolási munkáikról. Ez hozzásegíti ahhoz, hogy gyorsan megtalálja a legmegfelelőbb szakembert. A burkolási munkákhoz a hozzáértő szakértők csak minőségi anyagokat és profi műszereket használnak. A műanyag lapok beépítését a hatályos minőségi szabványoknak megfelelően végzik.

Milyen előnnyel jár, ha a Qjob.hu szakemberkereső tapasztalt szakértőitől rendel

Ha azt szeretné, hogy a műanyaggal való ajtó burkolási munkák ne csak gyorsan, hanem magas minőségi színvonalon is készüljenek, akkor rendelje meg azokat kipróbált szerelőktől. A Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált szakértők a regisztráció során megadják személyes adataikat, ezért könnyen kapcsolatot teremthet azokkal a szakemberekkel, akikhez már fordult korábban.

Könnyen ki tudja hívni a szerelőt a munka nagyságának felbecsüléséhez. Ehhez csak néhány adatot kell megadni:

 • Töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot a Qjob.hu szakemberkeresőn
 • Adja meg a szükséges munkafajtákat és a kívánt befejezési időpontot
 • Közölje az Ön számára elfogadható árat, amit a munkavégző árlistája alapján határozhat meg

Hamarosan megérkeznek az első kattintások azoktól a szakemberektől, akiknek az ára és a munka minősége megfelelő az Ön számára. Fontos, hogy legyenek pozitív visszajelzések a korábbi munkákról és a rangsor elején álljon a potenciális választott. Ez garantálja, hogy a Qjob.hu szakemberkereső szakemberei magas színvonalon végezzék el az ajtók műanyag burkolását.

 • Ajtómélyedések szakipari munkái
 • Bejárati ajtó küszöbének szakipari munkái
 • Bejárati ajtók szerelvényezésének szakipari munkái
Több mint 10 000 szaki várja megrendelésedet!

Válassz kategóriát!