Villámvédelem kiépítése Budapesten

Villámvédelem kiépítése

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Villámvédelem kiépítése
 • Villámvédelem kiépítése Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakembert a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Töltse ki a jelentkezési lapot és a mesterek felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3987 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 357

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3987 profi várja megrendelésedet!

Rendeljen villámvédelmet soklakásos házba vagy családi házba a Qjob-on. Az oldalon megtalálható egyéni vállalkozó szakember az Ön házának villámcsapástól való megvédéséhez szükséges teljes, komplex technikai feladatot rövid idő alatt elvégzi. Az egyéni vállalkozó mesterek közvetítők nélkül dolgoznak, ezért áraik alacsonyabbak, mint a Budapesti elektrotechnikai szolgáltató cégeknél. Az oldalon szereplő valamennyi szakember szigorú ellenőrzésen megy keresztül, ezért Ön biztos lehet a megadott kapcsolati adatok hitelességében.

Előkészítő munkák

Első lépésként hívja ki a mestert a helyszínre a biztonsági rendszer megtervezése céljából. Az alábbi tényezőket kell figyelembe venni:

 • Feszültségesés
 • Az épület jellemzői
 • Alapozás
 • Talajvíz szintje az egyes évszakokban

A kapott adatok alapján kerül megtervezésre a villámvédelmi és földelési rendszer. A villámvédelmet úgy alakítják ki, hogy a feszültség levezetők és a földelő vezetékek ne kerüljenek érintkezésbe az ablakokkal, a bejárati ajtókkal vagy fém kapukkal. A Qjob szakemberei önállóan elvégzik a projekt engedélyeztetését a Budapesti hatóságoknál.

Kivitelezési munkák

Villám levezetőként vezetéket vagy hálót használnak. Az épület funkciójától függően kell a védelmi szintet megválasztani. A villámvédelemhez az alábbi alapvető módszereket alkalmazzák:

 • Földelőkábel
 • Földelőrúd
 • Földelőhálózat

A cseréptetős családi házakra a Qjob szakemberek villámvédelemre a hálós módszert, míg hullámlemezes borítás esetén földelőrudat terveznek. A villám elvezetésére kizárólag színesfémből készült elemeket alkalmaznak, mivel azok nem korrodálódnak.

A rendszer földelésére három darab, épület alaprajza mentén elhelyezett földelő rudat alkalmaznak. A földelőrudak magassága egyenesen arányos az épület magasságával. A földelő kontúrt ezt követően bekötik az áramelvezető rendszerbe.

Segédanyagok

Tervezés után kiszámítják a villám elhárítási rendszer pontos anyagszükségletét, amely az árakat is tartalmazza. A Qjob szakemberek el tudják végezni az anyagok megvásárlását is. A mesterek rendelkeznek a munkák elvégzéséhez szükséges valamennyi elektromos berendezéssel. Ha a munkák magas épületben folynak, akkor ipari alpinistákat is igénybe lehet venni. Az ő áraik saját profiljukban találhatók.

A munkák elvégzési határideje

A villámvédelem kialakításához az Ön házában a Qjob szakembereinek néhány napra van szüksége. Két-három napot vesz igénybe a biztonsági rendszer megtervezése. A szakemberek egy, az Ön számára megfelelő időpontban, akár szabadnapon is kiszállnak a lakásba. A kiszállás Budapesten, valamint a projektdokumentum elkészítése nem kerül sokba. Ha kívánja, akkor a kiválasztott szakemberrel szerződést köthet, amelyben valamennyi kulcsfontosságú tényezőt tisztáznak. (A munkák teljes költsége, munka befejezésének határideje.)

Mennyibe kerülnek az egyéni vállalkozó szakemberek szolgáltatásai a Qjob-on?

Nehéz egyértelmű árat megadnia munkák elvégzésére. Minden a munkavégzés helyszínéül szolgáló háztól függ. Az árat az alábbi tényezők is befolyásolják:

 • A szakember munkatapasztalata
 • Qjob-os teljesítményértékelési besorolása
 • A kiválasztott védelem szintje

A villámvédelem kialakítása különösen bonyolult egy szakember alkalmazása esetén, különösen soklakásos és magas épületekben. Ilyenkor jobb munkásbrigádokat igénybevenni. Ebben az esetben az árak valamivel magasabbak lesznek, azonban a munka kétszeresére gyorsul.

Több mint 3987 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu