Villanyszerelés Budapesten

Villanyszerelés

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Villanyszerelés
 • Villanyszerelés Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakembert a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Töltse ki a jelentkezési lapot és a mesterek felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3987 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 357

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3987 profi várja megrendelésedet!

Ha Budapesten kedvező árú projekt jellegű vagy villanyszerelési munkára van szüksége, akkor adjon fel hirdetést a Qjob.hu szakemberkereső oldalon.

Az itt található szakemberek rendelkeznek megfelelő képesítéssel ahhoz, hogy magas minőségi színvonalon végezzenek tetszőleges bonyolultságú villanyszerelési munkákat családi és panelházak lámpa cseréjétől és konnektor bekötésétől a megszakítókkal és dugaszolóaljzatokkal ellátott kapcsolótáblák felszereléséig.

Ne vesztegesse időt arra, hogy a számtalan hirdetőtáblán próbál mestert találni, forduljon inkább a Qjob specialistáihoz. Mindegyiküket ellenőrzi az oldal adminisztrációja, ezért nem fog csalódni kiválóságukban.

Mennyibe kerülnek a villanyszerelők szolgáltatásai?

A fenti lapon regisztrált, elfogadható árakat kérő emberek komplex villanyszerelési szolgáltatás végeznek a helyszínre történő kiszállással, mely utóbbi lehet többlakásos házban található lakás, nyaraló, családi ház vagy iroda. Adjon fel hirdetést a Qjob.hu-n, hívja fel a cég munkatársát, vagy az egyéni vállalkozót, aki bemutatja az árlistát, elkészíti a költségvetést és az alábbi tényezők figyelembevételével kiszámítja az egy négyzetméterre eső munkaköltséget:

 • A beszerzendő berendezések és anyagok (kábelcsatorna, vezeték, konnektor, kismegszakító)
 • A régi elektromos berendezések leszerelésének és a vezetékek behúzásának, a Mü-csövek bevésésének, faláttörések készítésének bonyolultsága
 • A vezetékhálózat javítási munkájának, a rövidzárlatok elhárításának és a berendezések helytelen bekötéséből származó munkáknak a nagyságrendje
 • Magasépítési tevékenység szükségessége, ipari alpinisták alkalmazása (pl. homlokzati konzol felszerelése, az áram bevezetése családi házba, földelés kialakítása)
 • A telepítési pontok és a kapcsolótábla moduljainak száma, a villanyóra fázisainak száma, vezetékhossz stb.
 • A társaságok többségénél a villanyszerelési munkák árlistája többnyire 30-50 %-kal magasabb számokat tartalmaz, mint a Qjob vállalkozói esetében. A Qjob-regisztráción átment villanyszerelők alkalmazása ezért nemcsak könnyű, hanem előnyös is. Adjon fel tetszőleges szakemberre vonatkozó keresést vagy a szolgáltatásokra vonatkozó hirdetések átolvasása után keressen meg egy konkrét szakembert.

A Qjob szakemberek előnyei

Biztonságosság, az elektromos hálózat kényelmes használata, a berendezések jó funkcionalitása – ezek biztosítása képezi a Qjob szakemberek fő feladatát. A villanyszerelés optimális ára nem áll ellentmondásban a kiváló minőséggel. Győződjön meg erről a szakemberek teljesítményértékelései és az ügyfél vélemények alapján.

Mielőtt kiválasztja és egy soklakásos épületbe, sokemeletes üzletközpontba vagy családi házba kihívja a villanyszerelőt Budapest bármely pontjára tanulmányozza személyes profilját, mivel az fontos információkat tartalmaz:

 • A nyaralók, családi házak, lakások és kereskedelmi ingatlanok tulajdonosainak visszajelzései
 • Példák a munkavégzésre (sorozatfotók, konnektor kiszerelés és csere, vezetékezés, kapcsolótábla javítás, földelőhálózat szerelése, vezeték behúzás Mü-csőbe és kábelcsatornába)

Olyan árlista, amely nemcsak beltéri hanem kültéri munkákat is tartalmaz (pl. magasépítési berendezéseket használó homlokzati munkák)Adjon fel keresést« villanyszerelési munkák, Budapest és környéke »címmel. Rövidesen elkezdenek érkezni Önhöz a tapasztalt mesterek ajánlatai. Válassza azt a szakembert, aki olcsón és magas minőségi színvonalon végez villanyszerelési munkákat Budapesten.

Több mint 3987 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu