Intim zuhany beépítése a WC-ben Budapesten

Intim zuhany beépítése a WC-ben

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Intim zuhany beépítése a WC-ben
 • Intim zuhany beépítése a WC-ben Budapest a Qjob.hu weboldalon.
 • Weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy a lehető leggyorsabban megtalálja tapasztalt szakemberét a szükséges feladatra.
 • Hozzon létre feladatot és a már jól bevált szakértők felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3337 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 200

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3337 profi várja megrendelésedet!

Intim zuhany WC-ben történő beépítése egy kicsit kevesebbe kerül, mint a bidé felállítása és bekötése. A költségek elfogadhatóak lesznek ha a Qjob.hu szakemberkereső szakértőit bízza meg a munkával. Az ilyen típusú zuhany beépítése javítja a személyes higiénét és komfortot. Szerelési költségei a mi szakembereinknél az átlagnál alacsonyabbak.

A Qjob.hu szakemberkereső szakember keresésre és munkarendelésre történő alkalmazását több tucat megrendelő értékelte, akik elégedettek voltak a minőséggel és a professzionális segítségnyújtással WC berendezések beépítése során. A szolgáltatásokra adott visszajelzések megtalálhatók a személyes profilokban. Ezeket jól használhatja a legmegfelelőbb szakember kiválasztásához.

Különálló WC-ben elhelyezett zuhanytípusok

A Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált szakértők ismerik a modern fürdőszobatechnikai piac összes újdonságát, ezért képesek bármilyen intim zuhany minőségi beépítésére. Az oldalon megrendelheti különböző berendezések szerelését:

 • Intim zuhany beépítése a WC-ben
 • fali zuhany
 • mosdókagylóra erősített zuhany beépítése stb.

Valamennyi intim zuhanyt felszerelték visszacsapó szeleppel. Ezek megakadályozzák a vízfolyást akkor, amikor a zuhanyt nem használják. A víz kiömlések elkerülése függ a berendezés beépítésének minőségétől. Ha nem rendelkezik szakmai tapasztalattal, akkor ne próbálkozzon szerelési munkák végzésével. A hozzá nem értő munkavégzés károsíthatja berendezések fontos alkatrészeit és végső soron növeli a költségeket.

Idő- és pénz megtakarítása céljából jobb ha egyből tapasztalt szakembere bízzuk a munkavégzést. A Qjob.hu szakemberkereső oldalon történő megrendeléssel meggyőződhet arról, hogy valamennyi munkát magas professzionális színvonalon fognak végezni és Ön a további használat sor nem fog problémát tapasztalni.

Bármilyen intimzuhanyt el lehet látni termosztáttal, ami lehetővé teszi a vízhőmérséklet szabályozását a WC-ben. A termosztát beépítés nem drágább mint a többi fürdőszoba beépítés szerelési költsége. A megrendelés pontos összköltségét külön kell pontosítani a szakemberrel. Ez történhet a belső chat használatával, vagy személyesen.

A Budapesti Qjob.hu szakemberkereső oldalon regisztrált vízvezetékszerelők foglalkoznak olyan új típusú intim zuhany beépítésével és csatlakoztatásával, mint a bidétető. Ennek beszerelése nem túl bonyolult és általában a költség sem magas. A hasonló berendezések beszerelése speciális ismereteket igényel. Szakértőink elmondják az egyes típusok előnyeit és hátrányait és segítenek az Ön számára optimális berendezés megtalálásában.

A szakemberek munkavégzési sorrendje

Az intim zuhany beépítése több lépésben történik. Az árat a munka volumene és bonyolultsága határozza meg. Az elvégzett munkák:

 • a WC falburkolatának leszerelése
 • a vízvezetékek cseréje és bevezetése az új berendezésbe,
 • a csapok leszerelése
 • a rejtett vagy nyitott zuhany szerelvény összeszerelése és csatlakoztatása a vízhálózatra
 • a berendezés tesztelése, a csapok a váz egyéb elemei szivárgásának megakadályozása

Az intim zuhany beépítése 2 – 5 órát vesz igénybe. Ha bonyolult előkészítő munkákra van szükség, akkor a teljes szerelési idő néhány napra hosszabbodhat. A pontos időtartamot a szakember a helyszín megtekintése és a feladat teljes megismerése után tudja megadni. A Qjob.hu szakemberkeresőn regisztrált vízvezetékszerelők kímélik az ügyfelek idejét, ezért gyorsan teljesítik a rendeléseket és nem lépik át a korábban egyeztetett időhatárokat. A szerelés megkezdéséig a szakemberek összeállítják az Ön számára előnyös időtervet.

A megrendelés költségének meghatározása

A Qjob.hu szakemberkereső mesterei áraira több tényező hat:

 • a szerelés és az előkészítő munka bonyolultsága
 • a kiválasztott berendezés típusa
 • a teljesítés határideje a munkát megnehezítő körülmények (nincs közvetlen hozzáférés a vízvezetékhez, a WC kis területe stb.)

Az Ön megrendelésének teljes költségét a szakember a helyszíni látogatás után mondja meg. Az ilyen látogatás csak akkor fizetődik ki, ha Ön kitartó további együttműködés mellett. Külön árért a szakember elvégzi a berendezés vásárlását és hazaszállítását, valamint tanácsokat ad a készülék választáshoz és a bolt választáshoz.

A Qjob.hu szakemberkereső szakértőinek előnyei

Az oldalon csak ellenőrzött Budapesti szakemberek regisztrálnak, akik szakértő módon végzik fürdőszobai berendezések leszerelését, csőfektetési munkáit és csatlakoztatását fürdőszobákban, WC-kben és kombinált fürdőszobákban. A szakemberek magas szakmai színvonalon dolgoznak:

 • több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek
 • minősítésüket dokumentumokkal és vevői visszajelzésekkel tudják igazolni
 • a munkához professzionális szerszámokat és minőségi segédanyagokat használnak

Minden Budapesti, a Qjob.hu szakemberkereső oldalon szereplő szakember, aki fürdőszobai berendezések beszerelésével foglalkozik személyes teljesítményszintet kap az oldalon, minek segítségével könnyen megtalálja a legígéretesebb szakembert, akire nyugodtan rá tudja bízni a javítást. A teljesítményszintet a sikeresen teljesített megrendelések határozzák meg.

A kvalifikált szakemberek szolgáltatásainak megrendelése

A Qjob.hu szakemberkereső oldalon több módon is adhat fel megrendelést. Ez lehet telefonhívás, vagy az oldalon található űrlap kitöltése, vagy a mobiltelefonos applikáció. A feladatot nyílt vagy fix áron lehet közzétenni. Az első esetben a szakemberek maguk mondják meg az árat és az Ön feladata kiválasztani a legkedvezőbb ajánlatot. A második esetben csak azok a szakemberek kattintanak az Ön hirdetésére, akik elfogadják az Ön által ajánlott árat. A hirdetés feladási módszerétől függetlenül Qjob.hu szakemberkereső oldalon az intim zuhany beépítés ára előnyös.

Több mint 3337 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu