Zárcsere Budapesten

Zárcsere

Válasszon megbízható mestereket közvetítők nélkül, és takarítson meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozzon létre feladatot
 2. Már jól bevált szakemberek felajánlják szolgálataikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válassza ki a legjobb szakértőt
Zárcsere
 • Zárcsere Budapest a Qjob által.
 • Honlapunk segítségével gyorsan találhat tapasztalt szakembert a szolgáltatások megrendeléséhez.
 • Töltse ki a jelentkezési lapot és a mesterek felajánlják szolgáltatásaikat és áraikat.
Több mint 3987 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 222

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 3987 profi várja megrendelésedet!

Ha zárcserére van szüksége Budapesten, akkor forduljon a Qjob tapasztalt szakembereihez. Azért az árért, amiben megállapodtak a szakemberrel új, tökéletesen működő zárat fog kapni, melyet fa-, vagy fém ajtóba szereltek be. A Qjob-on bármely napszakban rendelhet szolgáltatást. A tapasztalt mesterek már néhány órán belül kicserélik a meghibásodott zárbetétet vagy az egész zárat. Szükség esetén a Qjob magasan kvalifikált mesterei kulcs nélkül kinyitják a zárat, majd azt megjavítják vagy újra cserélik.

Hogyan cserélnek a Qjob szakemberei zárat?

A zárcsere módja függ a zármechanizmustól, valamint a felszerelendő komplett zár konfigurációjától. A Qjob mesterei olcsón felszerelnek henger-, cilinder- és külső szerelésű zárat az alábbi mechanikai módosításokkal:

 • Hengerzár  – 2-8 db. fém henger formájú záróelemet tartalmaz, melyek a lehető legjobban megóvják az ajtót a felfeszítéstől.
 • Cilinderes zár – a legelterjedtebb zártípus, amiben a feltörés elleni védelem céljából a Qjob szakemberek ólomlemez segítségével meghosszabbították a kulcsot. Ennek segítségével megakadályozták, hogy a zárat mások által készített kulcsmásolatokkal kinyissák.
 • Kódolt zár – bejárati ajtó zár, amely elektronikus és mechanikus részegységekből áll.

Lakása magasabb szintű védelmének biztosítása céljából a Qjob mesterei azt javasolják, hogy kezdettől fogva két eltérő típusú zárral lássák el a bejárati ajtót. Az egyik zár meghibásodása esetén a szakember kiérkezéséig használhatják a másikat. A Qjob.hu oldalon található mesterek segítenek Önnek jó minőségű acélzárat kiválasztani és erre lecserélni a műanyag belső alkatrészeket tartalmazó zárakat.

A kódolt és rúdzárakat teljesen ki tudják cserélni szakemberek, mivel azok egyszerűen eltávolíthatók a fából. Cilinderes zárak esetén esetén elegendő a meghibásodott cilinder cserélje, ami egyszerűen és olcsón elvégezhető, mivel nem kell az egész zárat eltávolítani az ajtóból.

Mennyibe kerül az új zár felszerelése?

A Qjob árakban megadják a lakatos kiszállásának tájékoztató árait. A kiszállás során elvégzik a zár állapotának és a javítás módjának felmérését. Az Ön igénybejelentőjére azegyéni vállalkozó mesterek megadhatják zárcserére vonatkozó áraikat. Vegye fel velük a kapcsolatot a legelőnyösebb együttműködés feltételek elérése céljából.

Az a Qjob szakember, aki ki fogja cserélni a zárat a lakásán rendelkezik azokkal a lakatos szerszámokkal, melyek szükségesek a munka elvégzéséhez. Igény esetén és külön fizetség fejében beszerzi a zármechanizmust is. (Cilindereket a cilinder zárakhoz, teljes zárakat a rúd zárakhoz stb.)

Az segédanyagok költségét beszámítják a szakember fizetségébe.

Ha zárcserét rendel a Qjob-on, akkor az alábbiakért kell fizetnie:

 • A szakember munkája – a meghibásodott zármechanizmus teljes vagy részleges cseréje, a tetszőleges bonyolultságú új zár beszerelése
 • Bejárati és belső ajtó zárjának vagy alkatrészeinek beszerzése

A szolgáltatás megrendeléseit a Qjob napi 24 órában fogadja. A szabad mesterek, akik sürgősen ki tudnak szállni a hívásra mindig megtalálhatóak. Önnek nem kell a sürgősségért fizetnie. A Qjob szakember azonnal hozzáfog a zárcseréhez, miután megállapodtak az együttműködés feltételeiben és jóváhagyták a munka árát.

Miért éri meg a Qjob-ról rendelni zárcserét vagy zárjavítást?

Forduljon segítségért a Qjob vállalkozóihoz, ha sürgős ajtózár cserére van szüksége. Az oldalon megtalálható egyéni vállalkozó mesterek árai segítségével 30%-ot takaríthat meg a beltéri fémzárak cseréjének átlagáraihoz képest. Mindemellett az árak nagyon rugalmasak, a végső ár a szakemberrel történt megállapodástól függ.

Az ajtózár cserére vonatkozó megrendelés fogadás napi 24 órában történik a Qjob-on, a mesterek az Önnek megfelelő időpontban szállnak ki a megadott címre. Önnek nem kell sokat várni a lakatosra az elromlott zárú ajtónál. Megérkezve a helyszínre a szakemberek gyorsan és pontosan elvégzik a munkát minek során nem okoznak sérülést az ajtón.

A bejárati vagy belső ajtókon végzett zárcsere magas minőségi színvonalon történik, ugyanúgy, mint a többi Qjob-os munka. Erről a korábbi, különböző zártípusokra vonatkozó vevői visszajelzésekből is meggyőződhet.

A kedvező vevői besorolás, az előnyös árak és egyéb jellemzők alapján bármelyik önnek tetsző szakembert kiválaszthatja zárcserére olyan feltételek mellett, amilyenekben a mesterrel személyesen megállapodtak.

Több mint 3987 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu